Aquesta 15ª edició tornem a tenir a més de la caminada presencial, dues opcions de cursa: Presencial a l’Estadi Olímpic o deslocalitzada on tu vulguis amb l’App ViRace

Informacions importants:

– Els menors hauran de portar l’autorització per a menors

– No serà possible fer inscripcions presencials el dia de la Cursa i Caminada

– Cap persona sense inscripció podrà entrar a l’Estadi Olímpic i els menors no podran ser acompanyants sense una persona adulta de referència acreditada.

Aquest any teniu 3 opcions:

>> LA CURSA PRESENCIAL: és més apropiada per a la gent amb una certa forma física.

>> LA CURSA VIRTUAL: com la presencial, s’ha d’estar força en forma, però en fer-la virtualment pots córrer on vulguis i a l’hora que vulguis el cap de setmana de l’esdeveniment!

>> LA CAMINADA PRESENCIAL: és apropiada per tothom; gent gran, famílies, veïnes i veïns, grups d’AFAS, grups d’excursions… En el Castell de Montjuïc, es farà una breu exposició sobre què van significar.

15 i 16 d’octubre · Cursa Deslocalitzada. Com fer-la?

  • Un cop feta la inscripció, cadascú podrà fer els 8 km on vulgui activant l’App viRace
  • Descarrega’t el dorsal  aquí: Dorsals cursa virtual  i fes-te’l teu posant el teu nom. Et convidem a compartir una foto teva amb el dorsal a les xarxes socials amb els hashtags #CursaCompanys
  • Descarrega’t l’App viRACE al mòbil: AQUÍ
  • Mira el vídeo explicatiu de l’App viRACE:
  • Segueix els passos que t’indiquen i recorda registrar-te a l’App amb el mateix nom de la inscripció i no et caldrà codi d’accés.
  • Un cop dins de la Cursa a l’App, rebràs instruccions per començar i podràs escoltar els àudios que us hem preparat per reproduir al màxim el que hagués sigut la Cursa presencial.
  • IMPORTANT: Si ens fas arribar, fotos, vídeos o àudios de la teva Cursa al mail: info@fundacioalternativa.cat podràs aparèixer el videoresum de l’esdeveniment que publicarem durant el mes de novembre a la pàgina web de la Cursa.

15 d’octubre · Cursa presencial i caminada ·

  • 9.00h · Sortida Caminada – Des de l’Estadi Olímpic
  • 9.30h · Sortida Cursa Presencial- Des de l’Estadi Olímpic
  •  

En tot moment i pel correcte desenvolupament de l’esdeveniment, la nostra normativa s’adequarà a la legislació vigent sobre mesures de seguretat i prevenció sanitària.

Circuit 8km per Montjuïc:

Recorregut previst per la Cursa presencial

Termini d’inscripció per la cursa

Finalitzarà  a les 19:00h del dia 12 d’octubre o quan s’arribi als 600 inscrits. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Termini d’inscripció per la caminada

Finalitzarà a les 19:00h del dia 12 d’octubre o quan s’arribi als 100 inscrits.

Recollida de dorsals

Els dorsals de la cursa presencial i la caminada es retiraran a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona el mateix dia de la prova, de 8:30h a 9:30h. Els dorsals de la cursa deslocalitzada es podran imprimir des de casa.

Avituallament

Hi haurà provisió d’aigua a la primera volta, i lliurament de bossa amb aigua i fruita en finalitzar la cursa. I per les participants en la caminada la bossa amb aigua i fruita.

Servei de guarda-roba i lavabos

Hi haurà servei de guarda-roba (8.00h a 11.30h) i lavabos.

Trofeus

Seran premiades i premiats els 3 primers classificats de la cursa presencial (homes/dones) i els 3 primers classificats de cada categoria i sexe. Premis no acumulatius. La cursa deslocalitzada no participa en el repartiment de trofeus.

Organitzadors

Ja queda poc per tornar a córrer la Cursa Lluís Companys! Estigueu atentes a les xarxes per les actualitzacions pròximes!