Aquesta 14ª edició a més de la caminada presencial tens dues opcions de cursa: Presencial a l’Estadi Olímpic o deslocalitzada on tu vulguis amb l’App ViRace

Informacions importants:

– Totes les persones inscrites en les modalitats presencials (Cursa i Caminada) hauran de portar, el dia de l’esdeveniment, la declaració auto-responsable: Declaracio_responsable_Cursa_Caminada_2021
– Els menors hauran de portar l’autorització per a menors
– No serà possible fer inscripcions presencials el dia de la Cursa i Caminada

– Cap persona sense inscripció podrà entrar a l’Estadi Olímpic i els menors no podran ser acompanyants sense una persona adulta de referència acreditada.

Aquest any teniu 3 opcions:

* LA CURSA PRESENCIAL: és més apropiada per a la gent amb una certa forma física.

* LA CURSA VIRTUAL: com la presencial, s’ha d’estar força en forma, pero en fer-la virtualment pots còrrer on vulguis i a l’hora que vulguis el cap de setmana de l’esdeveniment!

* LA CAMINADA PRESENCIAL: és apropiada per tothom; gent gran, famílies, veïnes i veïns, grups d’AMPAS, grups d’excursions… En el Castell de Montjuïc, es farà una breu exposició sobre què van significar.

Per l’opció deslocalitzada:

  • Descarrega’t el dorsal  aquí: Dorsals cursa virtual 2021 i fes-te’l teu posant el teu nom. Et convidem a compartir una foto teva amb el dorsal a les xarxes socials amb els hashtags #CursaCompanys
  • Descarrega’t l’App viRACE al mòbil: AQUÍ
  • Mira el vídeo explicatiu de l’App viRACE:
  •  Segueix els passos que t’indiquen i recorda registrar-te a l’App amb el mateix nom de la inscripció i no et caldrà codi d’accés.
  • Un cop dins de la Cursa a l’App, rebràs instruccions per començar i podràs escoltar els àudios que us hem preparat per reproduir al màxim el que hagués sigut la Cursa presencial.
  • IMPORTANT: Si ens fas arribar, fotos, vídeos o àudios de la teva Cursa al mail: info@fundacioalternativa.cat podràs aparèixer el vídeo resum de l’esdeveniment que publicarem durant el mes de novembre a la pàgina web de la Cursa.

23 i 24 d’octubre · Cursa Deslocalitzada.

Cursa deslocalitzada: Com fer-la?

23 d’octubre · Cursa presencial i caminada.

  • 9.00h · Sortida Caminada – Des de l’Estadi Olímpic
  • 9.30h · Sortida Cursa Presencial- Des de l’Estadi Olímpic

En tot moment i pel correcte desenvolupament de l’esdeveniment, la nostra normativa
s’adequarà a la legislació vigent sobre mesures de seguretat i prevenció sanitària.

Circuit 9km: Cursa deslocalitzada, un cop fet la inscripció, cadascú podrà fer els 9 km

on vulgui activant l’App viRace

Recorregut inicialment previst per la Cursa presencial

Termini d’inscripció per la cursa

Finalitzarà  a les 23:59h del dia 20 d’octubre o quan s’arribi als 600 inscrits. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Termini d’inscripció per la caminada

Finalitzarà a les 23:59h del dia 20 d’octubre o quan s’arribi als 100 inscrits.

Recollida de dorsals

Els dorsals de la cursa presencial i la caminada es retiraran a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona el mateix dia de la prova, de 8:30h a 9:30h. Els dorsals de la cursa deslocalitzada es podran imprimir des de casa.

Avituallament

Per tal d’evitar possibles situacions de risc pandèmic, no hi haurà avituallament en finalitzar la cursa ni la camianda presencial. Totes les persones inscrites están convidades a portar la seva ampolla d’aigua.

Servei de guarda-roba i lavabos

Hi haurà servei de guarda-roba (8.00h a 11.30h) i lavabos. Però recordem a totes les persones participants la importància de portar mascareta i posar-se regularment gel hidroalcohòlic per tal de protegir-nos col·lectivament.

Trofeus

Seran premiades i premiats els 3 primers classificats de la cursa presencial (homes/dones) i els 3 primers classificats de cada categoria i sexe. Premis no acumulatius. La cursa deslocalitzada no participa en el repartiment de trofeus.

Organitzadors