Art. 1r: La Fundació l’Alternativa i Esquerra Unida i Alternativa, amb la col·laboració de l’Institut Barcelona Esports, organitza el dissabte dia 15 d’octubre de 2022 la Cursa i Caminada Lluís Companys – “Homenatge a l’Olimpí­ada Popular.”


Art. 2n: La cursa resta oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat. Això no obstant, els menors de 14 anys hauran de lliurar el formulari d’autorització signada per mare/pare/tutor-a legal en el moment de recollir el dorsal. El formulari el trobaran a l’apartat de les inscripcions del web www.cursacompanys.cat.


Art. 3r: La sortida i l’arribada de la cursa presencial tindrà lloc a l’interior de l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. En el format de cursa deslocalitzada les persones participants poden fer els 8 km on ho desitgin registrant la seva marca amb l’Aplicació mòbil viRACE.


Art. 4t: La sortida de la cursa presencial serà  a les 09.30h i es tancarà 1 hora més tard del seu inici. La sortida de la caminada serà  a les 9.00h.


Art 5è: Les inscripcions per a la cursa i la caminada es podran realitzar al web  www.cursacompanys.cat. Hi haurà diferents modalitats d’inscripció, que seran:

Inscripció Cursa Presencial – 8km:

De l’1 al 30 de setembre de 2022:

 • Preu d’inscripció de 7 euros IVA inclòs. -amb xip groc-
 • Preu d’inscripció de 9,50 euros IVA inclòs. -amb xip de lloguer-

De l’1 al 12 d’octubre de 2022:

 • Preu d’inscripció de 9 euros IVA inclòs. -amb xip groc-
 • Preu d’inscripció d’11,50 euros IVA inclòs. -amb xip de lloguer-

La inscripció a la cursa presencial inclou una samarreta.

Inscripció Cursa Deslocalitzada  – 8km

 • Preu d’inscripció de 2 euros IVA inclòs. (Opcional samarreta 5 euros IVA inclòs).

Per fer la Cursa Virtual, s’haurà de descarregar l’aplicació mòbil viRACE per tal de registrar la participació efectiva a l’esdeveniment. Totes les persones participants en la Cursa virtual rebran un diploma acreditatiu de la seva participació.

Les bosses i samarretes es donarà el dia 15 d’octubre en les modalitats presencials. Qui hagi fet la cursa virtual, podrà passar a recollir durant el mes de novembre a la seu de la Fundació l’Alternativa.

Inscripció Caminada – 3km

 • Preu d’inscripció de 2 euros IVA inclòs -limitada a 100 participants- (Opcional samarreta 5 euros IVA inclòs).

És requisit IMPRESCINDIBLE omplir el formulari pels acompanyants que vulguin entrar a l’Estadi Olímpic el dia de la Cursa, de cost 0€. No s’acceptarà l’entrada de cap persona sense inscripció. Els menors d’edat no poden ser acompanyants sense l’acompanyament d’una altra persona adulta.https://cursacompanys.cat/inscripcions/


Art 6è: Termini d’inscripció per a la cursa:

Les inscripcions s’iniciaran el dia 1 de setembre de 2022 a les 00:00 h per totes les modalitats.

Finalitzarà a les 19:00h del dia 12 d’octubre o quan s’arribi a les 600 inscripcions. No es faran inscripcions el mateix dia de la cursa.

S’assignaran les talles de les samarretes per ordre d’inscripció. No assegurem la talla en inscripcions de darrera hora.

Termini d’inscripció per a la caminada: Finalitzarà a les 19:00 h del dia 12 d’octubre o quan s’arribi a les 100 inscripcions.

S’assignaran les talles de les samarretes per ordre d’inscripció. No assegurem la talla en inscripcions de darrera hora.


Art 7è: Els dorsals de la cursa presencial i la caminada es retiraran a l’Estadi Lluís Companys de Barcelona el mateix dia de la prova, de 8:30h a 9:30h. Els dorsals de la cursa deslocalitzada es podran imprimir des de casa.


Art 8è: Hi haurà avituallament en finalitzar la cursa.


Art 9è: Hi haurà servei de guarda-roba (8.00h a 11.30h) i lavabos.


Art 10è: Seran premiades i premiats els 3 primers classificats de la cursa presencial (homes/dones) i els 3 primers classificats de cada categoria i sexe. Premis no acumulatius. La cursa deslocalitzada no participa en el repartiment de trofeus.


Art 11è: Categories:

 • Absoluta (tres primers classificats de la cursa)
 • Promesa (fins a 18 anys)
 • Sènior (de 19 anys a 34 anys)
 • Veterana 1 (de 35 anys a 44 anys)
 • Veterana 2 (a partir de 45 anys)

Art. 12è: L’organització no es fa responsable dels accidents o d’altres perjudicis que els participants puguin patir o ocasionar a tercers, abans, durant o després de la cursa o caminada.


Art. 13è: El fet d’inscriure’s a la cursa i a la caminada el participant autoritza expressament a l’organització a utilitzar les imatges que, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en els materials de promoció durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor.


Art. 14è: Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament, tot el que no estigui contemplat dintre d’aquest, queda sota la decisió de l’organització.


Art. 15è: En tot moment i pel correcte desenvolupament de l’esdeveniment, la nostra normativa s’adequarà a la legislació vigent sobre mesures de seguretat i prevenció sanitària. Trobareu més informació sobre la cursa a: www.cursacompanys.cat