Art. 1r: La Fundació Neus Català – Fundació l’Alternativa i Esquerra Unida i Alternativa, amb la col·laboració de l’Institut Barcelona Esports, organitza el dissabte dia 4 de novembre de 2023 la Cursa i Caminada Lluís Companys – “Homenatge a l’Olimpí­ada Popular.”


Art. 2n: La cursa resta oberta a tothom, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat. Això no obstant, els menors de 14 anys hauran de lliurar el formulari d’autorització signada per mare/pare/tutor-a legal en el moment de recollir el dorsal. El formulari el trobaran a l’apartat de les inscripcions del web www.cursacompanys.cat.


Art. 3r: La sortida i l’arribada de la cursa presencial tindrà lloc a l’interior de l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona i una durada de 10 km.


Art. 4t: La sortida de la cursa serà a les 09.30h i es tancarà 1 hora i 30 minuts més tard del seu inici. La sortida de la caminada serà a les 9.00h.


Art 5è: Les inscripcions per a la cursa i la caminada es podran realitzar al web  www.cursacompanys.cat. Hi haurà diferents modalitats d’inscripció, que seran:

Inscripció Cursa – 10km:

De l’1 de setembre al 30 de setembre de 2023:

  • Preu d’inscripció de 8 euros IVA inclòs. -amb xip groc-
  • Preu d’inscripció de 10,50 euros IVA inclòs. -amb xip de lloguer-

De l’1 d’octubre a l’1 de novembre de 2023:

  • Preu d’inscripció de 10 euros IVA inclòs. -amb xip groc-
  • Preu d’inscripció de 12,50 euros IVA inclòs. -amb xip de lloguer-

Les bosses i samarretes es donaran el mateix dia de la cursa i la caminada.

Inscripció Caminada – 3km

  • Preu d’inscripció de 2 euros IVA inclòs -limitada a 100 participants- (Opcional samarreta 5 euros IVA inclòs).

Els menors d’edat no poden ser acompanyants sense l’acompanyament d’una altra persona adulta.https://cursacompanys.cat/inscripcions/


Art 6è: Termini d’inscripció per a la cursa:

Les inscripcions s’iniciaran el dia 1 de setembre de 2023 a les 00:00 h per totes les modalitats.

Finalitzarà a les 19:00 h del dia 1 de novembre o quan s’arribi a les 600 inscripcions. Sí que es faran inscripcions el mateix dia de la cursa, fins a exhaurir la disponibilitat de dorsals i xips de lloguer.

S’assignaran les talles de les samarretes per ordre d’inscripció. No assegurem la talla en inscripcions de darrera hora.

Termini d’inscripció per a la caminada: Finalitzarà a les 19:00 h del dia 1 de novembre o quan s’arribi a les 100 inscripcions.

S’assignaran les talles de les samarretes per ordre d’inscripció. No assegurem la talla en inscripcions de darrera hora.


Art 7è: Els dorsals de la cursa presencial i la caminada es retiraran a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona el mateix dia de la prova, de 8:15h a 9:15h. Els dorsals de la cursa deslocalitzada es podran imprimir des de casa.


Art 8è: Hi haurà avituallament en finalitzar la cursa.


Art 9è: Hi haurà servei de guarda-roba (8.00h a 11.30h), lavabos i dutxes.


Art 10è: Seran premiades i premiats els 3 primers classificats de la cursa presencial (homes/dones) i els 3 primers classificats de cada categoria i sexe. Premis no acumulatius. La cursa deslocalitzada no participa en el repartiment de trofeus.


Art 11è: Categories:

  • Absoluta (tres primers classificats de la cursa)
  • Promesa (fins a 18 anys)
  • Sènior (de 19 anys a 34 anys)
  • Veterana 1 (de 35 anys a 44 anys)
  • Veterana 2 (a partir de 45 anys)

Art. 12è: L’organització no es fa responsable dels accidents o d’altres perjudicis que els participants puguin patir o ocasionar a tercers, abans, durant o després de la cursa o caminada.


Art. 13è: El fet d’inscriure’s a la cursa i a la caminada el participant autoritza expressament a l’organització a utilitzar les imatges que, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut o desconeguts, així com en els materials de promoció durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor.


Art. 14è: Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament, tot el que no estigui contemplat dintre d’aquest, queda sota la decisió de l’organització.


Art. 15è: En tot moment i pel correcte desenvolupament de l’esdeveniment, la nostra normativa s’adequarà a la legislació vigent sobre mesures de seguretat i prevenció sanitària. Trobareu més informació sobre la cursa a: www.cursacompanys.cat